Annemarie Semeijn

Integratieve Coach-Counseling en Leefstijl

Wil jij ook op zoek gaan naar het vinden van een balans tussen jou als professional en als mens? 

Wil jij weten hoe je rust kan vinden? Meer tijd en energie kan overhouden? Beter naar jezelf kan luisteren of grenzen kan stellen? Wil je je zelfvertrouwen vergroten of het herkennen van je eigen ontevredenheid? 

Een coachingstraject kan je veel inzicht geven in jezelf en hoe je met lastige situaties om kan gaan.

Integratieve Coach-Counseling

Waarbij coaching meer actiegericht is, is counseling gericht op interne rust om te groeien en jezelf te ontwikkelen. In de integratieve benadering sta jij centraal en niet de methode. Uit ervaring weet ik dat het lastig is om je ratio en je gevoel met elkaar te verbinden en echt te begrijpen wat je wilt. Mijn methode helpt je hierbij.

Over Annemarie Semeijn

Met een enorme drive en passie voor het doen van m’n werk, probeer ik de kneepjes van het vak eigen te maken en te verheven tot kunst. In het begin als huisarts en nu ook als counselor-coach. Dit doet ik met ontzettend veel plezier en gezonde dosis humor.

Met mijn achtergrond als huisarts weten met name geneeskunde studenten, basisartsen en huisartsen mij te vinden, maar iedereen is welkom. Ieder mens is uniek en dat maakt het traject elke keer weer tot een creatieve uitdaging. Niet zelden pluis ik het internet af op zoek naar de perfecte oefening of begeleiding. Maar jij bent leidend.

Naast coaching werk ik op de geneeskunde en huisartsenopleiding (VUmc) als huisarts-docent en onderwijsontwikkelaar en ben ik (wel steeds minder) waarnemend huisarts.

Ik heb coachingstrajecten gericht op:

  • het vinden van balans
  • je grenzen bewaken
  • emoties als medicijn gebruiken
  • je zelfvertrouwen vergroten

Maar ook losse sessies en/of stilte wandelingen zijn bespreekbaar. 

Terug