Training vitaliteit en werkplezier

 Registratie gesloten
 
11
Categorie
AANBOD AOF
Datum
donderdag 31 oktober 2019 17:30 - dinsdag 10 december 2019 21:15
Locatie
Elaa, Hoogte Kadijk 143C in Amsterdam - Hoogte Kadijk 143C in Amsterdam
Aantal beschikbare stoelen
20
Beschikbare stoelen
9
Telefoon
088 - 343 3023
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • donderdag 31 oktober 2019
  • donderdag 21 november 2019
  • dinsdag 10 december 2019

In navolging van de succesvolle workshop 'Van altijd druk, naar werkgeluk' op de AOF-assistenten dag van 20 juni j.l., biedt het AOF nu voor assistentes  gratis de driedaagse training 'Vitaliteit en werkplezier'.

Het programma per dag

Dagdeel 1 – Over (positieve) emoties op het werk
De eerste dag staat in het teken van het inzicht krijgen in het eigen gedrag. Door middel van uitleg, testjes en oefeningen leer je over de dingen die je ervaren werkdruk versterken. Maar natuurlijk leer je ook hoe je dit kunt omkeren, zodat je met een goed gevoel en meer energie aan het werk gaat. Ook formuleer te twee doelen, waar je gedurende de cursusperiode mee aan de slag gaat.

Dagdeel 2 – Betrokkenheid en relaties
Deze avond krijg je handvatten om op een positieve manier spanning te uiten naar collega’s en verwachtingen van patiënten te managen. Je gaat oefenen met op een constructieve manier je grenzen aangeven en er is aandacht voor hoe je elkaar als collega’s optimaal kunt ondersteunen. Ook leer je over aspecten die belangrijk zijn voor jouw werkplezier en hoe je deze kunt inzetten: Waar krijg je werkplezier van? Welke taken doe je het liefst? Wanneer voel je flow op je werk?

Dagdeel 3 – Waardengericht en doelgericht werken
Door korte tests en praktische oefeningen krijg je inzicht in je persoonlijke drijfveren en waarden én hoe je deze kunt inzetten voor meer vitaliteit en werkplezier. Daarnaast wordt je geholpen met het stellen van realistische doelstellingen. Door middel van positieve intervisie methodes worden succesmomenten besproken en leer je meer over je eigen competenties.

De training wordt verzorgd door Anna Prat i Bascompte van Sprankel & CO

Het AOF betaalt jouw cursusgeld!

 
 

Alle datums

  • Van donderdag 31 oktober 2019 17:30 tot dinsdag 10 december 2019 21:15

Powered by iCagenda