De sTOPPERS

01
Categorie
AANBOD AOF
Datum
donderdag 28 januari 2021 17:00 - 18:30
Locatie
Online
Aantal beschikbare stoelen
50
Beschikbare stoelen
31
Telefoon
06 4839 5573
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beste genodigden, huisartsen, praktijkondersteuners en medewerkers van het OKT uit Amsterdam Noord,

Nu is het meer dan ooit belangrijk om te stoppen met roken, het Coronavirus heeft ons weer met de neus op de feiten gedrukt! We willen graag de rokers in Amsterdam Noord bereiken en wel via u! Graag laten we u kennis maken met een nieuwe manier om met rokers in gesprek te gaan: een toneelstuk gevolgd door een interactief nagesprek.  De eerste voorstelling wordt gespeeld voor u, zorgverleners.

Wij nodigen u uit voor de grappige, herkenbare, doldwaze en ook nog GRATIS online voorstelling van de sTOPPERS met daarop volgend een nagesprek over roken en wat u met dat onderwerp in de dagelijkse praktijk kunt (o.a. het VBA). 

Er volgt eenzelfde GRATIS online grappige etc. voorstelling van de sTOPPERS op donderdag 25 februari 2021 om 20.00 uur voor rokers en geïnteresseerde niet-rokers uit Amsterdam-Noord.
Wij vragen aan u om – na afloop van de eerste voorstelling - voor die tweede gratis online bijeenkomst uw (rokende) patiënten uit te nodigen/ te enthousiasmeren om deel te nemen. Het doel is om zoveel mogelijk Amsterdam-Noorderlingen te laten meedoen aan de online sTOPPERS voorstelling. Ook deze tweede voorstelling is geen stoppen met roken cursus, maar heeft als doel mensen te laten nadenken over wat roken voor ze betekent, wellicht komt er een opening om hulp te zoeken om te stoppen met roken. Daarom zal deze voorstelling afgesloten worden met een uiteenzetting over de mogelijkheden van hulp met SMR in Amsterdam-Noord en zullen we een ieder die wil aan de hand nemen om passende ondersteuning te vinden. 

U bent cruciaal voor de werving van rokers voor de tweede voorstelling. Ook wanneer u de eerste voorstelling niet zelf kunt bijwonen, kunt u rokers uitnodigen zich aan te melden voor de voorstelling van 25 februari. Meteen na afloop van de eerste voorstelling, ontvangt u daarvoor een e-mail (met aanmeld-informatie voor patiënten/cliënten) die u aan hen kunt sturen, of op uw website kunt plaatsen.  

Beide voorstellingen zijn GRATIS, het AOF neemt de kosten op zich.

Lach en huil mee met de sTOPPERS, een online voorstelling vol humor over roken en de worsteling met stoppen. Doe mee en kies direct voor wat jij wil.  

Binnenkort in Amsterdam-Noord… Komt dat zien!

David Koetsier (huisarts) en Els Annegarn

2

 
 

Alle datums

  • donderdag 28 januari 2021 17:00 - 18:30

Powered by iCagenda