Nieuws

Is de werkdruk te hoog? Het AOF biedt hulp!

Het AOF wil huisartsen die de werkdruk willen verbeteren graag ondersteunen. Met werkdruk bedoelen we de dingen die je als huisarts zélf kunt veranderen. Door verschillende vormen van coaching en praktische ondersteuning te bieden hopen we je te kunnen helpen om je werkplezier te vergroten.

Op de website staat een overzicht van de coaches die we aan ons hebben verbonden, onlangs zijn daar drie coaches aan toegevoegd:

Dit maakt het aanbod van elf coaches zeer divers en is de kans groot dat er iemand tussen zit die je aanspreekt. Je kunt zelf contact opnemen met de coach van je keuze en een afspraak plannen. In een eerste gesprek kijken jullie of het klikt en wordt besproken wat de wensen zijn. Mocht je zelf een gecertificeerde coach op het oog hebben, dan kan dat ook via het AOF vergoed worden. Het AOF vergoedt negen sessies.  

Reactie van een huisarts over het coachingstraject (2017) 

“Het is heel prettig om iemand te hebben die echt luistert, een coach zoekt echt naar wat het werkelijke probleem is. De knoop van problemen wordt ontwart, zowel financieel als andere dingen die er achter zaten. In tegenstelling tot vrienden en familie die snel met oplossingen komen. Ook kreeg ik deels bevestiging van iemand die er verstand van heeft. Dat is ook prettig.”

“Het AOF biedt deze kans, daarvoor ben ik zeer dankbaar. Ik denk dat deze coaching heel belangrijk omdat ons beroep nou eenmaal zwaar is.“

Meer weten?

Bel of mail met het Chiel Peters, AOF-projectleider. 

  • 088  34  33  041
  • 06  420  64  321
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

© 2018 AOF Amsterdam