Nieuws

Leden gezocht voor de Regionale Gebruikersgroep project OPEN

2021 11 04 project openVoor het project OPEN regio Amsterdam worden leden gezocht voor de Regionale Gebruikersgroep. OPEN is een project vanuit de overheid om de digitale gegevensuitwisseling tussen patiënt en huisarts te bevorderen.

Meedenken?

Voor de Regionale Gebruikersgroep wordt gezocht naar mensen die enthousiast zijn om mee te denken en actief input te leveren over online inzage en de uitdagingen daaromtrent in de huisartsenzorg, en die ervaringen en kennis ook willen delen met andere patiënten en zorgverleners in de regio. 

De groep zal worden samengesteld uit zorgverleners en patiënten uit de regio Amsterdam. De Regionale Gebruikersgroep zal in eerste instantie worden opgericht voor de duur van het OPEN project tot eind 2022. Qua tijdsinvestering is beschikbaarheid van één uur per twee maanden nodig, met een maximum van drie uur per maand. Leden ontvangen een vergoeding voor hun inzet.

Interesse?

Bij interesse of vragen neem contact op met Annelien Laeijendecker via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Meer informatie over het project OPEN lees je op dewebsitevan de Amsterdamse Huisartsen alliantie.

 

© 2018 AOF Amsterdam