Nieuws

Coaching en intervisie voor huisartsen

2021 11 04 teamworkHuisartsen in achterstandswijken hebben het druk. Gemiddeld gezien nog drukker dan huisartsen in niet-achterstandswijken, terwijl ook hier de werkdruk al ongewoon hoog is. Daarom biedt het AOF de mogelijkheid om deel te nemen aan een coachings- of intervisietraject, vergoedt door het fonds.

  • Coaching, intervisie, supervisie en praktische ondersteuning
  • Persoonlijk Veerkracht Programma – Sprankel & Co
  • POOL-jaarprogramma – TALMOR  

 

Coaching, intervisie, supervisie en praktische ondersteuning

Met verschillende vormen van coaching, intervisie, supervisie en praktische ondersteuning krijgt de huisarts ondersteuning om het werkplezier te vergroten en de werkdruk te verlagen. Het AOF heeft een aantal coaches aan zich verbonden met een divers aanbod, dus hopelijk zit er iemand tussen die je aanspreekt. Je kunt zelf contact opnemen met de coach van je keuze en een afspraak plannen. In een eerste gesprek kijken jullie of het klikt en wordt besproken wat de wensen zijn. Mocht je zelf een gecertificeerde coach op het oog hebben dan kan dat ook via het AOF vergoed worden.

Naar de coaches

 

Persoonlijk Veerkracht Programma – Sprankel & Co

Veerkracht is het vermogen om om te gaan met dagelijkse stress en levensgebeurtenissen, en er ook van te leren. Dit vermogen verschilt per persoon, maar is te ontwikkelen. Het gaat om een mix van waarden en overtuigingen, en een positieve levenshouding die voor iedereen bereikbaar is. Wil jij meer vitaliteit, persoonlijke weerbaarheid en veerkracht in je werk ervaren? Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen, ook in lastige situaties? Zoek je een manier om jezelf te stimuleren om met meer stevigheid de uitdagingen van het werk aan te gaan? Dan is het Persoonlijk Veerkracht Programma (PVP) van Sprankel & Co wellicht interessant voor je. 

Meer informatie

 

POOL-jaarprogramma – TALMOR  

Wil je meer zicht op je keuzes en op je tijdsbesteding? Terug naar waar je huisarts voor geworden bent? Voor de patiënten, de eerste lijn, de zorg, het verschil kunnen maken voor iemand. Voor een aantal huisartsen uit Amsterdam, die patronen willen leren kennen en ze willen leren doorbreken, die een goede privé-werk balans willen creëren en zichzelf willen blijven ontwikkelen, bieden wij de mogelijkheid deel te nemen aan het Jaarprogramma POOL van Talmor. Pool staat voor ‘persoonlijke ontwikkeling op lange termijn’, start in januari 2022 en wordt gegeven door Ruth Evers.

Meer informatie

 

© 2018 AOF Amsterdam