Coaches

Annemarie Semeijn

Mind-body coach-arts

Ben je hulpverlener en ervaar je zelf stress?

Stress is niet verkeerd. Het helpt je te presteren en het huisartsenvak goed uit te oefenen. Alleen soms is de balans zoek, en is het lastig deze alleen terug te vinden. 

Ervaar je zowel lichamelijk als psychische klachten? Dan kan deze manier van coaching goed voor je werken. Geef weer toe aan rust, ontspanning en maak weer ruimte voor emoties. 
Leer naar jezelf kijken met mildheid en compassie en integreer dit in je dagelijks privé en werkende leven. Zo hou je meer energie over aan het einde van de dag! 

Ik nodig je uit om mind-body coaching te ervaren om deze balans weer te herstellen. Want die zit niet alleen in je hoofd maar ook in je lijf.


Over Annemarie Semeijn

Annemarie Semeijn is in 2016 afgestudeerd als huisarts en geeft onderwijs aan zowel geneeskunde studenten in het bachelor jaar als aan AIOS van de huisartsenopleiding Vumc.  
Daarnaast heeft ze een tweejarige Integratieve Counselor opleiding gevolgd om met die kennis haar eigen praktijk Compazzi op te starten. Deze is gespecialiseerd in chronische klachten, zoals stress. 

  

Mind-body coaching:

Lichamelijk en psychische stressklachten 

Omgaan met je interne criticus 

Compassie-vol werken 

Energie herstel en balans  

 

Ik heb de mogelijkheid om een intensieve training voor een middag van 4-5 uur te geven of om de 2-3 weken een coach-traject van aantal sessies. 


 

Terug

© 2018 AOF Amsterdam