Coaches

Lonneke Ketelaar

Coach & huisarts

Zoek jij ondersteuning omdat je eens echt wilt stil staan bij je beroep of de invulling van je functie? Loop je vast in de werk-privébalans? Heb je een specifiek probleem of bots je telkens tegen hetzelfde aan? Bij mij kun je terecht voor coaching, maar ook voor (individuele) supervisie, begeleide intervisie, loopbaanbegeleiding, trainingen en workshops.

Ik geloof dat iedereen kan werken op de voor hem/haar/hun juiste plek. Dat je de balans kunt vinden in je leven en kan genieten van wie je bent en waar je voor staat.

Ik vind het belangrijk om verder te leren, jezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar je door geïnspireerd raakt. Voor mij persoonlijk is dat het overdragen van kennis en enthousiasme voor het vak en het begeleiden van zorgverleners op hun eigen pad. Je hebt hierin je eigen weg te gaan en ik kan een stuk met je meelopen en je helpen bij het vinden van je richting en wat jou inspireert.

In mijn coachingspraktijk bied ik begeleiding in mijn praktijkruimte op de tuin of als wandelcoach in en met de natuur. Is dat te veel rust en groen voor je of maakt het je maar aan het niezen, dan kom ik ook aan huis of op de werkplek. Ik zorg voor goede, ontspannen en humorvolle begeleiding, in een veilige sfeer, speciaal afgestemd op jouw behoeften. Ik maak hierbij onder andere gebruik van technieken uit ACT, Voice dialogue, oplossingsgericht coachen en mindful zelfcompassie.

Ik ben sinds 2000 huisarts in een gezondheidscentrum, eerst in Lelystad en sinds 2008 in Diemen. Ik ben naast huisarts, supervisor en coach ook kaderhuisarts ouderengeneeskunde, huisartsopleider, moeder, vriendin, enthousiaste, maar niet altijd even succesvolle tuinder, handwerkgek, boekenwurm en nog veel meer… Kortom een duizendpoot.

Voor meer informatie kijk op mijn website: coachendedokter.nl of op coachesvoormedici.nl.

Terug

© 2018 AOF Amsterdam