Coaches

Rianne Huurnink

Huisarts & coach

Herken jij dit?

  • Ja hoor, het is weer zondagavond. De druk van je volle werkweek is weer terug. Je gedachtes gaan uit naar je volle agenda. Pff…  Is dit normaal?
  • Je voelt soms twijfels over het vak waar je jarenlang voor gestudeerd hebt. Huh dit is toch wat je wilde? Het maakt je onrustig. Is dit het nu? 
  • De hele dag sta je ‘aan’ en je bent een kei in goed voor je patiënten zorgen. ’s Avonds plof je uitgeblust neer op de bank. Je zou zo graag meer uit het leven willen halen dan je nu doet. Maar hoe dan? 
  • In de pauze van je spreekuur laat je je reisfoto’s zien aan je collega. Wo… wat zie je er ontspannen uit. Je snapt dat je niet altijd op reis kan zijn, maar kon je je in Nederland ook maar vaker zo ontspannen voelen.

Hoe fijn zou het zijn…

Als ‘is dit het nu’ en je twijfels verleden tijd waren? En jij net zo blij bent met je eigen leven als de patiënten met jou zijn? 
Dit is ook voor jou mogelijk en als coach (en huisarts) help ik je hier graag bij. 

Tijdens een coachingstraject

  • kom je dichter bij jezelf en bij je intuïtie;
  • ga je vanuit rust, zelfvertrouwen en plezier keuzes maken die voor jou goed voelen;
  • komen jouw denken-doen en voelen meer in balans;
  • ga jij je werk en leven inrichten op een manier die bij jou past en
  • je gaat doen wat jou gelukkig maakt en je hebt het gevoel dat je leeft! 

 Over Rianne

In het begin van mijn dertiger jaren stelde ik mij steeds vaker de vraag ‘is dit het nu’. Ik had de huisartsenbaan die ik wilde, een fijn appartement in Utrecht en de mooiste reizen gemaakt. Toch was ik niet ECHT gelukkig.

Door persoonlijke coaching is mijn leven enorm veranderd. Juist door ruimte te geven aan alle twijfels en onrust kwam ik letterlijk en figuurlijk weer in beweging. Je kan hier meer over lezen op mijn website.

Nu help ik middels een-op-een coaching ondernemende en reislustige zorgverleners die niet happy zijn in hun werk, gek worden van hun onrust en twijfels en regelmatig denken: ‘is dit het nu?’

Tijdens mijn coaching combineer ik mijn huisartservaring met methodes als Mindfulness (in beweging), Neuro Linguïstisch Programmeren en zelfcompassie. 

Lees meer over hoe ik jou kan helpen op riannehuurnink.nl 

 

Terug

© 2018 AOF Amsterdam