Coaches

Ruth Evers

Coaching & therapie

Van huis uit is Ruth Evers verloskundige, in 2008 heeft zij haar aandeel in een goedlopende praktijk in Amsterdam verkocht en is begonnen met de voorbereiding voor de oprichting van trainersbureau Talmor. 

Ruth is in 2009 gestart als coach en vanaf 2013 ook als hypnotherapeut.

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij we ons richten op het ‘onbewuste’, oftewel, op dat wat we ergens wel weten, maar ons niet bewust zijn. Door de ontspanning en concentratie worden dingen helder en duidelijk. Dat levert naast inzichten, ook op dat mensen trauma’s kunnen verwerken, wonden kunnen helen en meer zelfvertrouwen kunnen krijgen.

Vanwege haar achtergrond in de verloskunde kreeg ze in de praktijk in het begin vooral zwangeren en moeders. In de loop der jaren klopten er ook steeds meer zorgprofessionals aan die vastliepen in hun werk op het gebied van privé-werk(dis)balans, conflict met collega’s, klacht- en tuchtzaken en/of algehele onvrede. 

De moderne hypnotherapie helpt ons het denken tot rust te laten komen. U blijft volledig bij bewustzijn en u herinnert zich na de sessie alles wat is gezegd en gevoeld vaak juist heel scherp.

Terug

© 2018 AOF Amsterdam