Coaches

Simone van den Hil

Coaching on the job & intervisie

Als psycholoog, coach, supervisor, teamcoach, intervisiebegeleider en trainer, begeleid ik al jaren mensen bij hun ontwikkeling. Sinds 2006 werk ik met veel plezier in mijn eigen bedrijf en bij de huisartsenopleiding VUmc.  

Thema’s zijn persoonlijk leiderschap, managen, leidinggeven hoe doe ik dat, timemanagement en stress en burn-out preventie en -begeleiding. Ik ben partner bij CSR© het centrum voor stress en burn-out coaching. Ik heb ruime ervaring in het opzetten en begeleiden van intervisiegroepen (hulp EKC) en teamcoaching.  

Ook begeleid ik huisartsen die samen een praktijk starten, overnemen of de samenwerken opnieuw vorm willen geven. Als team huisartsen of als gehele praktijk.  

Ik vind het mooi om te zien hoe mijn cliënten leren handelen vanuit hun hart. Dat ze doen wat ze echt willen in plaats van te doen wat ze denken dat moet. Als supervisor, coach en trainer ben ik toegankelijk en direct. Persoonlijk en zakelijk. Pragmatisch en intuïtief. Ik kan confronteren met respect. Ik zoek naar logica; maak hoofd- en hartzaken helder. Concentratie en focus worden afgewisseld met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. 

Inmiddels ben ik als gespreksleider visitatie met een aantal huisartsen in gesprek geweest, een zinvol gesprek met mooie aanknopingspunten voor de huisarts om mee verder te gaan in zijn of haar ontwikkeling. 

Mijn ambitie is om jou te begeleiden in je ontwikkelingen in de richting die jij voor ogen hebt. Mijn overtuiging is dat je zelf heel goed weet wat je wilt en kunt, maar dat oude patronen je soms hinderen om daarnaar te handelen. Ik streef ernaar jou te laten ontdekken wat je kracht en kwaliteit is. Om jou je eigen leider te laten zijn. Zodat je weer met plezier en enthousiasme leeft en werkt.  

Lees meer op mijn website.

Terug

© 2018 AOF Amsterdam